Home
Hoe maak ik sushi
Sushi soorten
Warme Snacks
Sushi Assortimenten
Statafels
Contact
Prijslijst

Hoe maak ik sushi

      

1

Neem een handvol rijst en verdeel deze gelijkmatig over het norivel. Laat aan de onder en boven zijde ongeveer 1 cm vrij.

 

2

Smeer in het midden van de rijst de gewenste hoeveelheid wasabi. Begin aan de ene kant en eindig aan de andere kant. Leg hierop de krab en de komkommer.

 

3

Houd de sushi mat en de vulling goed vast. Rol dan de mat en de ingredienten over de rijst zodat alles gelijkmatig wordt verdeeld.

      

4

Druk de rijst voorzichtig aan om het geheel stevig te maken. Zorg er ook voor dat de rol overal even dik is.

 

5

Neem de sushi rol uit de mat en snijd hem met een vochtig mes voorzichtig doormidden.

 

6

Snijd vervolgens beide helften in 3en zodat u 6 gelijke stukken heeft.

Taste of Sushi | info@tasteofsushi.nl